«
»

personal

Rust

By William Bakker | 03.29.02 | Comment?

De rust is wedergekeert in Vancouver. Rob is alweer twee weken geleden terug naar Nederland. Sheri en ik hebben het onwijs druk gehad. Sheri met school en ik met m’n werk. Het is een gekkenhuis. Afgelopen week moest ik naar “Vanderhoof”, een klein plaatsje in de middle of nowhere om een presentatie te geven over “e-Tourism”. Dat een leuke afwisseling. Ik zit in veel te veel vergaderingen. Ik kom nergens aan toe. Al m’n web development doe ik s’avond en thuis. Maar ik klaag niet niet want het is goede ervaring allemaal.


Sheri is bijna klaar met school voor dit jaar. Ze is nu dag en nacht werkstukken aan het maken en knutselen. En daarbij werkt ze nog bij de crisislijn. We zien elkaar niet veel de laatste tijd. Gelukkig hebben we 4 dagen vrij zonder werk.


We zijn vorige weekend naar Whisler geweest en dat was fantastisch, ik zal volgende week wat foto’s plaatsen.


«
»