«
»

personal

Gelukkig Nieuwjaar

By William Bakker | 01.04.02 | Comment?

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Een van m’n goede voornemens voor dit jaar is om m’n website weer op te pikken. Ik heb tegenwoordig een digitale camera dus ik kan af en toe ook nog eens een fotootje laten zien. Ik ben van plan om (bijna) elke dag wat nieuws te melden dus kom vooral eens terug.


Sheri en ik hebben een rustige kerst en oud en nieuw achter de rug. We zijn bij Sheri’s familie kerst wezen vieren en met oud en nieuw zijn we thuis gebleven. We waren van plan om op 1 januari te gaan snowboarden maar dat feest ging niet door want ik lag ziek in bed. Sheri en ik hebben voor kerst snowboarden plus uitrusting gekocht dus we zijn er klaar voor. Morgen gaan we de bergen op.


Hieronder m’n andere voornemen voor 2002.


«
»